KCR Petrol Power

Porsche Macan GTS 2,9 Turbo 2019-
Effekt
Original
380 hk
KCR-box
+18 %   450 hk
Vridmoment
Original
520 Nm
KCR-box
+20 %   625 Nm
P50115

Kontakternas antal och utseende kan variera

KCR Petrol Power

KCR Beställningsnr: 6555.

KCR box: P50115

Finns på lager för omgående leverans.

Just nu: 7 900:- inkl moms.

Bättre prestanda

Motorn upplevs mycket starkare och varv-villigare efter optimeringen. Bilen accelererar mycket snabbare och hela motorns potential kommer till sin fulla rätt. Du får en bil med markant bättre körbarhet efter optimeringen.

Bränslebesparing typiskt 5 %

Normalt sjunker förbrukningen med runt 5 % vid normal körning. Detta varierar mellan fordon och förare. Gäller vid körning på 98 oktan.

Läs mer...

Bättre gasrespons

Många kunder är positiva till den kvickare gasrespons motorn erbjuder efteråt och tycker därigenom att bilen känns mer lättkörd. Ibland upplever man en fördröjning original vid stadskörning som ofta botas med KCR-boxar.

Säkrare omkörningar

En bättre gasrespons samt högre vridmoment gör att omkörningar går snabbare och säkrare.

Bränsle

För att få ut all effekt ska bilen köras på 98 oktan. Det går att köra på 95 oktan men då ställer bilens originalsystem ner tändning och laddtryck vilket minskar effekten.

Originalplugg ingår

Genom att byta ut KCR-boxen mot den medföljande originalpluggen blir motorn original på någon minut utan att behöva demontera kabelsatsen. En viktigt säkerhetsdetalj samt perfekt om man vill låna ut bilen.


Svensk anvisning medföljer

Återställning

Genom att montera bort kablage och box återställs motorn och blir helt original

Kärt barn har många namn

Det finns många benämningar på vår KCR-box som är en motoroptimering eller dieseloptimering. De kallas ofta för trimbox, dieseltrim, effekt-box, dieselbox, bensinbox, powerbox osv. Ibland kallas de även för chip, trim, trimma, trimchip, chiptrim eller chipbox. Detta är inte att förväxla med OBD tuning som även kallas flash eller flashning, där man ändrar i bilens programvara.


Hårdvara

Modern kretsdesign med ytmonterade komponenter. Strömsnål och strömsparfunktion, belastar inte bilens styrdator.

Mjukvara

Vi har utvecklat unika programvaror för respektive bilmodell och motor för att få en optimal körupplevelse, samt en trygg och rimlig effektökning.


Motorgaranti

Komplettera med motorgarantiför extra trygghet.

Läs mer...